1 op 1 advies voor je advertenties

 

Dé ideale formule om zelfstandig succesvol adverteren:

 

  • Maandelijks 1 op 1 coaching en advies
  • Antwoord op al je vragen over je advertenties
  • Gerichte adviezen om je advertenties te optimaliseren
  • Onbeperkte toegang tot trainingen en cursussen in de Community
  • Meer resultaat met je advertenties door betere optimalisatie, maand in, maand uit.

 

Eerste maand gratis!
Daarna 136,- per maand

Maandelijks opzegbaar

marketing adviseur

1 op 1 begeleiding

Maandelijks een videocall waarin we samen werken aan je advertenties en campagnes: stel al je vragen, ik kijk live met je mee en samen optimaliseren we je advertenties.

Tussendoor vragen? Stel ze in de community, waar ik je vragen persoonlijk beantwoord. Zo kun je altijd snel door.

Je ontvangt na iedere call een uitgewerkte samenvatting van het gesprek met actiepunten om gericht mee aan de slag te gaan. Ook ontvang je de video-opname van de coachcall om terug te kijken.

Actiepunten

Je ontvangt na iedere call een uitgewerkte samenvatting van het gesprek met actiepunten om gericht mee aan de slag te gaan. Ook ontvang je de video-opname van de coachcall om terug te kijken.

DIY materialen

Je hebt zolang je gebruik maakt van de Ad Boost onbeperkt toegang tot ALLE materialen die je helpen om succesvol zelfstandig te adverteren. Denk hierbij aan blauwdrukken, tutorial video’s, cursus materialen en meer. Te vinden in de Xvertising Library.

Live dagen

Meerdere keren per jaar organiseer ik live trainingssessies op locatie, inclusief een lekker hapje en drankje. Tijdens deze live dagen werken we samen een halve dag aan de campagnes of krijg je training over een specifiek onderwerp zoals neuromarketing, conversie-optimalisatie, AI driven marketing en meer. Deze live dagen zijn in een kleine groepssetting.

Eerste maand gratis & maandelijks opzegbaar

“Ik adverteer nu ruim drie jaar, heb verschillende online cursussen gevolgd en ook een tijdje mijn advertenties uitbesteed gehad. Ik merkte de laatste tijd dat mijn campagnes minder gingen lopen en ik zat er een beetje tegenop te hikken om er weer mee aan de slag te gaan.

Tijdens het gesprek met Iris zag zij direct waar de kansen liggen en ze wist heel duidelijk te structureren hoe ik het optimaliseren het beste aan kan pakken.

Het is heel fijn dat ze daarbij kijkt naar de hele funnel. Precies wat ik nodig had. Het geeft mij het vertrouwen om flink op te gaan schalen en ik heb vooral ook weer zin om dit aan te gaan pakken!”

Marjolein

Mindful Minuut

Eerst vrijblijvend kennismaken?

Hulp inschakelen is soms een grote stap. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking, dan bespreken we waar je momenteel staat en hoe ik je hierbij zou kunnen helpen. 

No strings attachted!

campagne optimalisatie checklist

Claim de ultieme campagne optimalisatie checklist - gratis

En ga direct aan de slag. Handig en printbaar document.

XA | Nieuwsbrief toestemming

Gelukt! De checklist is naar je onderweg