Xpand Meta:

Dé route naar winstgevend adverteren.

 

Het complete programma voor elke ondernemer die goed wil leren adverteren op sociale media. Perfect voor wanneer je nog nooit hebt geadverteerd, of het idee hebt ‘op de tast’ te adverteren.

Door realtime online cursussen met persoonlijke begeleiding én toepassing te combineren, verzekeren wij je van een winstgevende campagne als eindresultaat. Kun jij direct je investering x10 terugverdienen.

Eenmalige investering van 973,-

Xpand &

Xcellerate

Vergroot de winst uit je advertenties op Facebook en Instagram,
om je bedrijf in een hogere versnelling te zetten.

Dit leer je in het programma:

Advertentie strategie

Alles valt of staat met een goede fundering, zo ook online advertenties. Daarom leer je exact hoe je de beste strategie bepaalt voor de advertenties voor jouw bedrijf.

Dit gaat over campagnes per platform, maar ook het combineren van bijvoorbeeld Meta advertenties met Google ads en andere online marketing uitingen en advertenties.

De weg vinden in platformen

Laten we eerlijk zijn; Meta is af en toe een flink doolhof om doorheen te navigeren. Daarom krijg je een complete routekaart mét routebegeleiding zodat jij je weg als geen ander kunt vinden in Meta Business Manager.

Campagne - advertentieset - advertenties

Elke campagne bestaat uit meerdere onderdelen en instellingen, gegroepeerd op drie niveaus: de campagne, de advertentieset en de advertentie.

Je leert precies wat je waar regelt en hoe je de beste structuren kunt opstellen voor jouw campagnes, compleet met A/B tests, meerdere doelgroepen etc.

Optimaliseren en opschalen

Je weet straks precies waar de zwakke schakels in je campagnes zitten. Hoe je deze herkent én hoe je ze in een mum van tijd oplost.

Ook weet je hoe je succesvolle advertenties en campagnes kunt opschalen en wanneer het tijd is om afscheid te nemen van een advertentie.

Complete controle over je ads, dat is wat je hebt na deze module!

Doelgroepen instellen

Je leert alles over de verschillende doelgroepen, hoe ze in te stellen, welke je wanneer gebruikt en meer. Om zo tot de beste resultaten te komen.

Converterende advertenties

Wat maakt een advertentie goed? Wat moet je wel en vooral niet doen? Welke mogelijkheden heb je? Hoe bepaal je of een advertentie succesvol is? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen weet jij na afloop van deze module. Met super advertenties als resultaat.

Budget bepalen

Je weet straks precies hoe je het juiste budget kunt bepalen voor je advertenties én hoe je berekent hoeveel dat je gaat opleveren. Niet langer gokken en hopen, maar gericht inzetten en winnen.

En meer!

De lijst werd te lang! 🙂 Maar je leert nog zoveel meer tijdens deze cursus. Alles met als doel dat jij geheel zelfstandig en vooral super succesvol online advertenties op Facebook en Instagram kunt draaien.

Niet meer gokken en hopen, maar gestructureerd en efficiënt werken, met vertrouwen adverteren en je business uitbouwen.

Dit krijg je:

Realtime cursusmaterialen

Alle cursusmaterialen vind je in je eigen omgeving. Te volgen wanneer het jou uitkomt.

De materialen worden automatisch geüpdatet en bij wijzigingen krijg je persoonlijk bericht met een ‘elevator-pitch’ video die je precies vertelt wat er vernieuwd is.

Live Q&A sessies

Na aanschaf van de cursus kun je deelnemen aan de live vraag- en antwoord sessies om al je vragen te stellen en voor extra begeleiding.

Lifetime toegang

Je hebt altijd toegang tot je cursus. Nu en over 10 jaar (of langer!), binnen je eigen member omgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je ontvangt naast de groepssessies ook 3x persoonlijke begeleiding via een video-call binnen 3 maanden na aanschaf van de cursus. Zo helpen wij je 1-op-1 om de cursus materialen succesvol toe te passen op jouw situatie.

Een succesvolle campagne!

Het programma is pas succesvol afgesloten zodra je een goed draaiende campagne hebt staan. Op eigen kracht, met kennis uit de cursus én een stuk persoonlijke begeleiding.

Dat beloven we. Lukt het niet in één keer? Dan helpen we je persoonlijk verder tot je campagne succesvol draait.

Bonussen

Alleen voor webinar deelnemers

Advertentie strategie 2024

Samen stellen we een complete advertentie strategie op om jouw omzet exponentieel te laten stijgen in 2024. 

Tijdens een persoonlijke sessie pakken we direct alle punten aan, wat uitgewerkt wordt in een complete strategie voor 2024.

6 Maanden coaching

Omdat campagnes continu in ontwikkeling zijn, ontvang je als webinar deelnemer nu extra persoonlijke coaching en feedback op jouw campagnes. 6 Maanden lang.

Dat houdt in dat ik van januari tot en met juni met je meekijk in de campagnes en je realtime leer hoe je deze verder kunt verbeteren en opschalen.

Dit is de enige en beste manier om online adverteren écht goed onder de knie te krijgen.

Ondernemers met daadkracht

Het Xpand Meta programma is perfect voor de al gevestigde ondernemer die minimaal 5-10K per maand omzet heeft.

Voor de ondernemer die nog nooit heeft geadverteerd of die al wel advertenties heeft gedraaid, maar het idee heeft ‘maar wat te doen’ en met meer geluk dan wijsheid advertenties aanzetten.

En vooral voor iedereen die wil leren adverteren op Facebook en Instagram met zelfvertrouwen. Dat je BEGRIJPT wat je doet, waarom je iets doet, waarom een advertentie wel/geen resultaat geeft, hoe je dat op kunt lossen, etc.

Eenmalige investering van 973,-

Zij gingen je voor

In de afgelopen 9+ jaar heb ik colleges, trainingen, cursussen en webinars gegeven aan duizenden studenten, marketeers en ondernemers.

“Super inspirerend en veel geleerd in korte tijd. Erg fijne stem om naar te luisteren. Helder en duidelijk, bedankt!”

Anna

Cursiste

“De training zat goed in elkaar, fijn dat je uitgebreid de tijd neemt om vragen te beantwoorden. In 1,5 uur tijd een hoop wijzer geworden Dank!”

Lars

Deelnemer training

“Thanks Iris! Onwijs nuttig, ik ga dit alles meenemen in onze organisatie. Absoluut bovenaan qua beste trainingen ooit gevolgd”

Mario

Cursist

24/7 Nieuwe klanten

Online adverteren is dé manier om een constante stroom aan nieuwe leads en klanten te realiseren. Een die 24/7 voor je werkt, zodat jij tijd overhoud om aan je bedrijf te werken, voor klanten te werken, of simpelweg meer tijd over te houden aan het eind van de dag voor je gezin, vrienden, hobby’s en meer.

Het Xpand Program is dé route om je advertenties zó in te richten dat deze gaan werken voor jouw bedrijf. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ongeacht de producten of diensten die je aanbiedt. 

Heeft online adverteren eerder nog niet de gewenste resultaten opgeleverd? Dat ligt niet aan het middel (het adverteren an sigh) maar aan hoe je het middel hebt ingezet. Bijvoorbeeld aan de (tracking)instellingen, doelgroepen, de boodschap of je strategie. Feit is namelijk: voor het verkrijgen van nieuwe klanten moet je zichtbaar zijn onder de juiste doelgroep. Je moet naamsbekendheid opbouwen, vertrouwen wekken en zodoende Top of Mind komen, zodat mensen/bedrijven die in de markt zijn of komen om te kopen, als eerste aan jou denken en niet aan de concurrent. Dat lukt het beste met online advertenties.

Realtime materialen met Lifetime toegang

De online cursussen van Xvertising Academy zijn stuk voor stuk Realtime. Dat betekent dat de cursusmaterialen continu up to date gehouden worden.

Dat betekent: nooit meer een dure gedateerde cursus gekocht, maar met één cursus volledig uit de voeten kunnen! Je hebt namelijk Lifetime toegang tot de materialen.

Handig: Bij elke update ontvang je een elevator-pitch video met daarin kort en bondig wat er is veranderd en wat dat concreet betekent voor je advertenties. Je hoeft dus niet zelf te graven naar nieuwe informatie!

Eenmalige investering van 973,-

Behaalde resultaten

Een nieuwe skill leren is fijn, maar je hebt er pas echt wat aan als je je investering dik terugverdient met een goede campagne.

Meer dan 35.000 euro omzet gerealiseerd in 1 weekend (662 verkopen) met een campagne op Facebook en Instagram. Uitgegeven budget: +/- 3.400 euro. 

Online winkel

Cursist

Voor het eerst in het 2-jarige bestaan 3 meer dan 10.000+ euro omzet per maand gedraaid. Een stijging van ruim 60% ten opzichte van vorig jaar. Door de inzet van Meta advertenties.

Product ontwikkelaar

Cursist

Meer dan 200 tickets voor nieuw evenement verkocht (uitverkocht) in 3 dagen na lancering eerste Google en Meta advertenties. De volgende 3 evenementen zijn direct ook gepland!

Evenementen

Cursist

9+ jaar ervaring,
met duizenden ads

Met meer dan 9 jaar ervaring aan bureau- én klantzijde in de online advertising, heb ik duizenden online advertenties gedraaid voor honderden klanten wereldwijd. Van de bakker om de hoek tot grote internationale corporaties. Alles heeft de revue gepasseerd. 

Ik heb als medewerker van een online marketingbureau tientallen bedrijven naar nieuwe hoogtes gebracht met behulp van fantastische sociale media advertenties, training gegeven aan gerenommeerde bedrijven en gastcolleges aan de Universiteit van Tilburg.

Van daaruit voor een Wereldwijde marktleider de complete online marketing met veel succes opgezet (ze zijn zelfs nog steeds klant bij Xvertising Agency) en in 2021 het online advertising bureau Xvertising opgericht dat inmiddels volledig volgepland is tot eind 2024. 

Kortom; ik weet de weg exact te vinden binnen de online advertentie platformen en hoe je de allerbeste campagnes opstelt om aan kwalitatieve nieuwe leads en klanten te komen. 

Spoiler alert; het gaat altijd EERST om kwaliteit en van daaruit bouw je door naar KWAILITATIEVE KWANTITEIT. 

Nu heb ik al deze kennis en ervaring gebundeld in REALTIME modules, cursussen en trainingen om ook jou te helpen zelfstandig winstgevende online advertenties te draaien waarover je 100% zelf in control bent.

Ja, dit wil ik!

Kun jij niet wachten om de baas te zijn over je eigen advertenties? Meld je aan voor het Xpand Program en start jouw route naar winstgevende advertenties!

Eenmalige investering van 973,-