Dé #1 community voor iedereen die beter wil leren adverteren

 

In 80% van de advertentiecampagnes die op dit moment live staan op sociale media of in zoekmachines liggen kansen om binnen enkele dagen het rendement uit je advertenties minimaal te verdubbelen. 

Als member van de Xvertising Community krijg je alle gereedschappen, tools én hulp om jouw advertenties maand in maand uit te verbeteren. Word ook Member en zet vandaag nog je eerste stappen naar winstgevend adverteren.

Bonus: ontvang tijdelijk een GRATIS 1-op-1 sessie t.w.v. €150,- wanneer je lid wordt!

Daarna 25,- p/m, maandelijks opzegbaar

Stel al je vragen aan experts over jouw advertenties

Toegang tot alle cursussen en tutorials

Live masterclasses en challenges

Leer van onze eigen succesvolle campagnes

“Ik adverteer nu ruim drie jaar, heb verschillende online cursussen gevolgd en ook een tijdje mijn advertenties uitbesteed gehad. Ik merkte de laatste tijd dat mijn campagnes minder gingen lopen en ik zat er een beetje tegenop te hikken om er weer mee aan de slag te gaan.

Tijdens het gesprek met Iris zag zij direct waar de kansen liggen en ze wist heel duidelijk te structureren hoe ik het optimaliseren het beste aan kan pakken.

Het is heel fijn dat ze daarbij kijkt naar de hele funnel. Precies wat ik nodig had. Het geeft mij het vertrouwen om flink op te gaan schalen en ik heb vooral ook weer zin om dit aan te gaan pakken!”

Marjolein

Mindful Minuut

Is een Member worden iets voor jou?

Dit ben jij

 • Je beheert online advertenties, maar het resultaat valt nog tegen, kosten lopen op of je hebt het idee dat er meer uit te halen valt, maar weet niet exact hoe.
 • Je hebt behoefte aan hulp. Iemand die meekijkt, meedenkt en adviseert hoe jij jouw advertenties nog beter kunt maken.
 • Je wilt starten met adverteren, maar alle opties en instellingen duizelen je.
 • Je hebt goede advertenties draaien, maar wilt flink opschalen (met je bedrijf) en wilt dit zo goed mogelijk doen, met hulp van een ervaren advertentie expert.
 • Je hebt al verschillende cursussen gevolgd, maar merkt dat de informatie snel veroudert en loopt bij het instellen en onderhouden van je advertenties tegen vragen en twijfels aan.
 • Je hebt behoefte aan duidelijke sturing, iemand die met je meekijkt zodat je zonder zorgen en met vertrouwen kunt adverteren.
 • Je bent op zoek naar goede curussen, video-tutorials en templates waar je direct mee aan de slag kunt. Items waarvan je zeker weet dat die actueel zijn en nu goed werken.

Dit wil jij

 • Hulp – iemand die met je meekijkt hoe jij meer resultaat uit je advertenties kunt halen.
 • Grip op je advertenties.
 • Met meer zelfvertrouwen adverteren en echt begrijpen wat je aan het doen bent.
 • Winstgevend adverteren, zodat je verder kunt opschalen met je bedrijf
 • Je hebt een behoefte aan een stok achter de deur, een mentor die met je meekijkt als je even twijfelt. Een frisse blik op je campagnes die je helpt sturing te geven.
 • Je wilt up-to-date blijven van alle ontwikkelingen binnen sociale media en Google. Met name de kansen waar je als ondernemer of marketeer handig gebruik van kunt maken.
 • Altijd toegang tot de nieuwste cursusmaterialen, templates en informatie over online adverteren, zonder opnieuw te hoeven investeren in hele cursussen.

Bonus: ontvang gratis een 1-op-1 sessie t.w.v. €150,- bij je lidmaatschap

Iedereen die in maart Member wordt, ontvangt GRATIS een 1-op-1 videocall ter waarde van maarliefst €150,-. Tijdens deze videocall kijk ik direct met je mee in je advertentie-account om gericht advies en tips te geven hoe je meer resultaat kunt halen uit je advertenties. Ook kun je al je vragen stellen waar je op dit moment binnen je advertenties tegenaan loopt. 

Heb je nog geen advertenties live staan? Dan kunnen we de call later inplannen (tot 3 maanden na aanmelding) of je kunt alle vragen stellen die je op dit moment hebt over het starten met adverteren, of we maken bijvoorbeeld samen een goede advertentiestrategie voor je. 

Kortom: je 1-op-1 sessie is geheel toegespitst op waar jij op dit moment tegenaan loopt wat betreft online adverteren en ik help je direct persoonlijk verder. 

Krijg antwoord op al je vragen

advertentie hulp

Volg cursussen en challenges

cursus online adverteren

Leer met tutorials

tutorial online adverteren

En meer!

Daarna 25,- p/m, maandelijks opzegbaar

Zij gingen je voor

In de afgelopen 9+ jaar heb ik colleges, trainingen, cursussen en webinars gegeven aan duizenden studenten, marketeers en ondernemers, met fantastische resultaten als gevolg. Ben jij de volgende?

“Super inspirerend en veel geleerd in korte tijd. Erg fijne stem om naar te luisteren. Helder en duidelijk, bedankt!”

Anna

Cursiste

“De training zat goed in elkaar, fijn dat je uitgebreid de tijd neemt om vragen te beantwoorden. In 1,5 uur tijd een hoop wijzer geworden Dank!”

Lars

Deelnemer training

“Thanks Iris! Onwijs nuttig, ik ga dit alles meenemen in onze organisatie. Absoluut bovenaan qua beste trainingen ooit gevolgd”

Mario

Cursist

Behaalde resultaten

Een greep uit de resultaten van onze members, cursisten en klanten, nadat ze advertenties zijn gaan inzetten of hebben aangepast n.a.v. onze hulp, advies en trainingen.

verkopen uit facebook ads
42% meer omzet
Resultaten na starten adverteren
analytics nav ads
meer verkopen door ads
Verkoop met ads
Meer verkopen door advertenties

Veelgestelde vragen

Kan ik opzeggen?

Je kunt het maandabonnement maandelijks eenvoudig opzeggen in je eigen member-omgeving. Wil je de proefperiode stopzetten, zodat je de eerste maand niet betaald? Dan regel je dit ook eenvoudig in deze omgeving zelf.

Heb je een jaarabonnement? Die kun je jaarlijks opzeggen.

Kan ik mijn abonnement wijzigen?

Je kunt je maandabonnement tussentijds als volgt wijzigen:

1. Upgraden naar een abonnement met maandelijks een 1-op-1 sessie. 

2. Stopzetten / annuleren

3. Wijzigen naar een jaarabonnement (met korting)

 

 

Wanneer krijg ik de gratis 1-op-1 sessie?

We plannen de gratis sessie samen in op een moment dat voor jou goed uitkomt. 

De mogelijkheid hiervoor ligt op weekdagen (ma-vr) tussen 10 en 17 uur.

De gratis sessie vindt binnen 2 maanden na de start van je abonnement plaats.

Hoe snel krijg ik antwoord op een vraag?

Elke maandag tot en met vrijdag ben ik zelf actief in de community om vragen te beantwoorden.

Je kunt er dus vanuit gaan dat je binnen 24 uur antwoord hebt op je vragen.

Kijk je ook mee in mijn advertenties?
Dat kan! Je kunt bijvoorbeeld screenshots delen op basis waarvan ik je kan helpen en adviseren. Vaak kan ik van daaruit al voldoende sturing geven.

Wil je écht dat ik samen met je (live) meekijk tijdens een videocall? Dan kun je je abonnement upgraden naar een lidmaatschap inclusief maandelijkse call of een losse call boeken.

Wat voor informatie kan ik verwachten?

In de Community plaatsen we informatie, tips en updates over de verschillende advertentiekanalen (Facebook, Instagram, Google, Tiktok, Pinterest en LinkedIn). 

Maar ook over advertentie-gerelateerde zaken zoals privacy wetgeving, de nieuwe Cookie Consent regels, hoe je conversietracking kunt instellen, de combinatie van adverteren met andere marketingmiddelen zoals email marketing, websiteoptimalisatie of organisch posten en meer. 

Ook hebben we complete cursussen en modules voor je klaar staan over adverteren op sociale media. En binnenkort komt hier Google bij!

Tot slot vind je handige tools en templates voor bijvoorbeeld het maken van een advertentiestrategie, het bepalen van je budget, het optimaliseren van je campagnes etc.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur gerust een Whatsapp bericht.

Iris Pijnenburg

Met meer dan 9 jaar ervaring aan bureau- én klantzijde in de online advertising, heb ik duizenden online advertenties gedraaid voor honderden klanten wereldwijd. Van de bakker om de hoek tot grote internationale corporaties. Alles heeft de revue gepasseerd. 

Ik heb als medewerker van een online marketingbureau tientallen bedrijven naar nieuwe hoogtes gebracht met behulp van fantastische sociale media advertenties, training gegeven aan gerenommeerde bedrijven en gastcolleges aan de Universiteit van Tilburg.

Van daaruit voor een Wereldwijde marktleider de complete online marketing met veel succes opgezet en in 2021 het full-service online advertising bureau Xvertising opgericht dat inmiddels volledig volgepland is tot eind 2024. 

Kortom; ik weet de weg exact te vinden binnen de online advertentie platformen en hoe je de allerbeste campagnes opstelt om aan kwalitatieve nieuwe leads en klanten te komen. 

Nu heb ik al deze kennis en ervaring gebundeld in REALTIME modules, cursussen en trainingen om ook jou te helpen zelfstandig winstgevende online advertenties te draaien waarover je 100% zelf in control bent.

Daarbovenop krijg je als member van de community 1-op-1 hulp en advies van mij bij jouw campagnes.