Iris Pijnenburg

online adverteren training

Met meer dan 9 jaar ervaring aan bureau- én klantzijde in de online advertising, heb ik duizenden online advertenties gedraaid voor honderden klanten wereldwijd. Van de bakker om de hoek tot grote internationale corporaties. Alles heeft de revue gepasseerd. 

Als medewerker van een online marketingbureau zodoende honderden bedrijven naar nieuwe hoogtes gebracht met behulp van sociale media advertenties, training gegeven aan gerenommeerde bedrijven en gastcolleges aan de Universiteit van Tilburg.

Van daaruit voor een Wereldwijde marktleider de complete online marketing met veel succes opgezet. Hoofdelijk verantwoordelijk voor de strategie, online campagnes en sociale media beheer.

In 2021 dan eindelijk het online advertising bureau Xvertising opgericht, een full-service online advertising bureau dat kleinschalig werkt. Kortgezegd; hele specifieke klanten, met meer aandacht bedienen.

De kriebel om weer training te gaan geven en een meer adviserende rol te spelen binnen bedrijven is in 2023 flink aanwezig geworden, dus per 2024 is daar de Xvertising Academy. 

Een plek waar ondernemers en marketeers terecht kunnen om écht goed te leren adverteren. Daarvoor zijn 3 peilers nodig: theoretische kennis, praktijk ervaring én toepassing op jouw eigen casus. Als cursist of member ben je altijd verzekerd dat je niet alleen een dosis kennis ontvangt, maar deze ook leer toepassen op jouw situatie, wel zo handig!

Waar het begon

Xvertising Academy mag dan een nieuw concept in de markt zijn, maar ik draai al een tijdje mee. Een tijdlijn:

Radboud universiteit

Radboud Universiteit

Communicatiewetenschap gestudeerd en de Master Media, Communicatie & Beïnvloeding afgerond.

Afgestudeerd op onderzoek naar Multichannel Advertising in samenwerking met Talpa

2010

Mark Bongers IRis Pijnenburg

Marketingbureau

Als advertising expert bij een marketingbureau veel campagnes gedraaid voor klanten.

En ook evenementen georganiseerd, gesproken op events én trainingen gegeven – alles over adverteren.

2015

Marktleider

Werkzaam als online marketeer bij een internationale marktleider in de Maakindustrie. 

Daar de online marketing & advertising mogen opstarten in de breedste zin van het woord.

2018

Xvertising iris

Xvertising

In 2021 mijn eigen advertising bureau opgericht: Xvertising. Welke op dit moment compleet volgeboekt is. 

Xvertising Academy is een nieuwe tak onder Xvertising sinds dec-2023, om weer de focus te leggen op waar ik écht energie van krijg: training geven.

2021

Missie

Om ondernemers en marketeers de tools te geven om geheel zelfstandig, met daadkracht online advertenties te kunnen draaien. Van het ‘ik smijt mijn laptop tegen de grond’ tot de ‘Wow dit gaat bizar goed’.

In het afgelopen decennium heb ik duizenden campagnes gedraaid, spreek ik wekelijks tientallen marketeers en ondernemers en heb ik elke e-book, webinar, cursus en marketingbureau wel voorbij zien komen.

En 9/10 keer kom je dezelfde problemen tegen: cursussen zijn verouderd, vaag of onbegrijpelijk. De echte vragen komen pas op nádat je de cursus hebt gevolgd en zelfstandig aan de slag gaat.

Marketingbureaus (zeker de grote jongens) hebben niet de aandacht en tijd voor de klant en zetten vaak junioren op grote accounts. Of je huurt een zzp’er in die geen ervaring blijkt te hebben en enkel dezelfde cursus als jijzelf hebt gevolgd, maar je vertrouwt hem/haar wel je advertentiebudget toe.

De Agency heb ik opgericht om bedrijven het vertrouwen in marketingbureaus terug te geven; door met aandacht en echte expertise de campagnes door het dak te laten gaan.

De Academy richt ik nu op om enerzijds mijn passie wat betreft training geven weer aan te wakkeren en anderzijds om de grote leegte te vullen die bestaat tussen de online cursus of dagtraining en de investering die een marketingbureau vraagt.

Met de XPAND programma’s zit Xvertising Academy exact in die sweetspot: theorie, praktijk en coaching tijdens toepassing komen hierin samen en geven jou als marketeer of ondernemer alle tools om winstgevende campagnes te draaien. Sterker nog; dat garanderen we.

 

campagne optimalisatie checklist

Claim de ultieme campagne optimalisatie checklist - gratis

En ga direct aan de slag. Handig en printbaar document.

XA | Nieuwsbrief toestemming

Gelukt! De checklist is naar je onderweg