Zelfstandig winstgevende campagnes draaien

XPAND – 100 dagen intensive

 

Het complete 100-dagen programma voor elke ondernemer die winstgevend wil leren adverteren. Perfect voor ondernemers vallen tussen de gestandaardiseerde online cursus en het uitbesteden aan een expert.

Door theorie, praktijk én toepassing te combineren in een 1 op 1 traject, verzekeren wij je van een winstgevende campagne als eindresultaat. Kun jij direct je investering x10 terugverdienen.

Eenmalige investering van 973,-

Xpand – Xcellerate

Vergroot de winst uit je advertenties op Facebook en Instagram,
om je bedrijf in een hogere versnelling te zetten.

Over 100 dagen heb jij:

Advertentie strategie

Alles valt of staat met een goede fundering, zo ook online advertenties. Daarom leer je exact hoe je de beste strategie bepaalt voor de advertenties voor jouw bedrijf.

Dit gaat over campagnes per platform, maar ook het combineren van bijvoorbeeld Meta advertenties met Google ads en andere online marketing uitingen en advertenties.

Wegwijs in de platformen

Laten we eerlijk zijn; Meta is af en toe een flink doolhof om doorheen te navigeren. Daarom krijg je een complete routekaart mét routebegeleiding zodat jij je weg als geen ander kunt vinden in Meta Business Manager.

Kennis over budget en cijfers

Je weet straks precies hoe je het juiste budget kunt bepalen voor je advertenties én hoe je berekent hoeveel dat je gaat opleveren. Niet langer gokken en hopen, maar gericht inzetten en winnen.

Gas- en rempedaal

Je weet straks precies waar de zwakke schakels in je campagnes zitten. Hoe je deze herkent én hoe je ze in een mum van tijd oplost.

Ook weet je hoe je succesvolle advertenties en campagnes kunt opschalen en wanneer het tijd is om afscheid te nemen van een advertentie.

Complete controle over je ads, dat is wat je hebt na deze module!

Specifieke doelgroepen

Je leert alles over de verschillende doelgroepen, hoe ze in te stellen, welke je wanneer gebruikt en meer. Om zo tot de beste resultaten te komen.

Converterende advertenties

Wat maakt een advertentie goed? Wat moet je wel en vooral niet doen? Welke mogelijkheden heb je? Hoe bepaal je of een advertentie succesvol is? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen weet jij na afloop van deze module. Met super advertenties als resultaat.

Winstgevende campagnes

Elke campagne bestaat uit meerdere onderdelen en instellingen, gegroepeerd op drie niveaus: de campagne, de advertentieset en de advertentie.

Je leert precies wat je waar regelt en hoe je de beste structuren kunt opstellen voor jouw campagnes, compleet met A/B tests, meerdere doelgroepen etc.

En meer!

De lijst werd te lang! 🙂 Maar je leert nog zoveel meer tijdens deze cursus. Alles met als doel dat jij geheel zelfstandig en vooral super succesvol online advertenties op Facebook en Instagram kunt draaien.

Niet meer gokken en hopen, maar gestructureerd en efficiënt werken, met vertrouwen adverteren en je business uitbouwen.

Met behulp van:

Realtime cursusmaterialen

Alle cursusmaterialen vind je in je eigen omgeving. Te volgen wanneer het jou uitkomt.

De materialen worden automatisch geüpdatet en bij wijzigingen krijg je persoonlijk bericht met een ‘elevator-pitch’ video die je precies vertelt wat er vernieuwd is.

Live Q&A sessies

Na aanschaf van de cursus kun je deelnemen aan de live vraag- en antwoord sessies om al je vragen te stellen en voor extra begeleiding.

Lifetime toegang

Je hebt altijd toegang tot je cursus. Nu en over 10 jaar (of langer!), binnen je eigen member omgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je ontvangt naast de groepssessies ook 3x persoonlijke begeleiding via een video-call binnen 3 maanden na aanschaf van de cursus. Zo helpen wij je 1-op-1 om de cursus materialen succesvol toe te passen op jouw situatie.

Een succesvolle campagne!

Het programma is pas succesvol afgesloten zodra je een goed draaiende campagne hebt staan. Op eigen kracht, met kennis uit de cursus én een stuk persoonlijke begeleiding.

Dat beloven we. Lukt het niet in één keer? Dan helpen we je persoonlijk verder tot je campagne succesvol draait.

“Ik adverteer nu ruim drie jaar, heb verschillende online cursussen gevolgd en ook een tijdje mijn advertenties uitbesteed gehad. Ik merkte de laatste tijd dat mijn campagnes minder gingen lopen en ik zat er een beetje tegenop te hikken om er weer mee aan de slag te gaan.

Tijdens het gesprek met Iris zag zij direct waar de kansen liggen en ze wist heel duidelijk te structureren hoe ik het optimaliseren het beste aan kan pakken.

Het is heel fijn dat ze daarbij kijkt naar de hele funnel. Precies wat ik nodig had. Het geeft mij het vertrouwen om flink op te gaan schalen en ik heb vooral ook weer zin om dit aan te gaan pakken!”

Marjolein

Mindful Minuut

The best of both worlds

Iedereen die eerder cursussen heeft gevolgd over online adverteren weet het: een cursus is motiverend, maar alleen wanneer je er middenin zit: zodra je zelfstandig alles wilt toepassen, komen de diepere vragen naar boven. Scenario’s die niet behandeld zijn en de twijfels wat het juiste is om te doen. 

Aan de andere kant van het spectrum vind je het uitbesteden van je advertenties aan een bureau of ZZP’er. Dit vraagt een flinke maandelijkse investering in service fee’s en of de beloofde resultaten behaald worden, hangt af van wie er daadwerkelijk aan je knoppen draait. 

Precies in deze sweetspot zit Xvertising Academy. De XPAND Intensive is er voor de ondernemer die valt tussen de online cursus en het uitbesteden van advertenties aan een expert. Die een bedrijf met flinke potentie heeft, maar de kennis en controle over de online ads om tot de volle potentie te komen nog niet bezit. 

In 100 dagen stomen we jouw strategie, campagnes, doelgroepen, advertenties én jou klaar om winstgevende advertenties te draaien die je Return On Ad Spend door het dak laten gaan.

Eenmalige investering van 973,- of in 3 termijnen van 325,-

Zij gingen je voor

In de afgelopen 9+ jaar heb ik colleges, trainingen, cursussen en webinars gegeven aan duizenden studenten, marketeers en ondernemers.

“Super inspirerend en veel geleerd in korte tijd. Erg fijne stem om naar te luisteren. Helder en duidelijk, bedankt!”

Anna

Cursiste

“De training zat goed in elkaar, fijn dat je uitgebreid de tijd neemt om vragen te beantwoorden. In 1,5 uur tijd een hoop wijzer geworden Dank!”

Lars

Deelnemer training

“Thanks Iris! Onwijs nuttig, ik ga dit alles meenemen in onze organisatie. Absoluut bovenaan qua beste trainingen ooit gevolgd”

Mario

Cursist

24/7 Nieuwe klanten

Online adverteren is dé manier om een constante stroom aan nieuwe leads en klanten te realiseren. Een die 24/7 voor je werkt, zodat jij tijd overhoud om aan je bedrijf te werken, voor klanten te werken, of simpelweg meer tijd over te houden aan het eind van de dag voor je gezin, vrienden, hobby’s en meer.

Het Xpand Program is dé route om je advertenties zó in te richten dat deze gaan werken voor jouw bedrijf. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ongeacht de producten of diensten die je aanbiedt. 

Heeft online adverteren eerder nog niet de gewenste resultaten opgeleverd? Dat ligt niet aan het middel (het adverteren an sigh) maar aan hoe je het middel hebt ingezet. Bijvoorbeeld aan de (tracking)instellingen, doelgroepen, de boodschap of je strategie. Feit is namelijk: voor het verkrijgen van nieuwe klanten moet je zichtbaar zijn onder de juiste doelgroep. Je moet naamsbekendheid opbouwen, vertrouwen wekken en zodoende Top of Mind komen, zodat mensen/bedrijven die in de markt zijn of komen om te kopen, als eerste aan jou denken en niet aan de concurrent. Dat lukt het beste met online advertenties.

Realtime materialen met Lifetime toegang

De online cursussen van Xvertising Academy zijn stuk voor stuk Realtime. Dat betekent dat de cursusmaterialen continu up to date gehouden worden.

Dat betekent: nooit meer een dure gedateerde cursus gekocht, maar met één cursus volledig uit de voeten kunnen! Je hebt namelijk Lifetime toegang tot de materialen.

Handig: Bij elke update ontvang je een elevator-pitch video met daarin kort en bondig wat er is veranderd en wat dat concreet betekent voor je advertenties. Je hoeft dus niet zelf te graven naar nieuwe informatie!

Eenmalige investering van 973,- of in 3 termijnen van 325,-

Behaalde resultaten

Een nieuwe skill leren is fijn, maar je hebt er pas echt wat aan als je je investering dik terugverdient met een goede campagne.

Meer dan 35.000 euro omzet gerealiseerd in 1 weekend (662 verkopen) met een campagne op Facebook en Instagram. Uitgegeven budget: +/- 3.400 euro. 

Online winkel

Cursist

Voor het eerst in het 2-jarige bestaan 3 meer dan 10.000+ euro omzet per maand gedraaid. Een stijging van ruim 60% ten opzichte van vorig jaar. Door de inzet van Meta advertenties.

Product ontwikkelaar

Cursist

Meer dan 200 tickets voor nieuw evenement verkocht (uitverkocht) in 3 dagen na lancering eerste Google en Meta advertenties. De volgende 3 evenementen zijn direct ook gepland!

Evenementen

Cursist

9+ jaar ervaring,
met duizenden ads

Met meer dan 9 jaar ervaring aan bureau- én klantzijde in de online advertising, heb ik duizenden online advertenties gedraaid voor honderden klanten wereldwijd. Van de bakker om de hoek tot grote internationale corporaties. Alles heeft de revue gepasseerd. 

Ik heb als medewerker van een online marketingbureau tientallen bedrijven naar nieuwe hoogtes gebracht met behulp van fantastische sociale media advertenties, training gegeven aan gerenommeerde bedrijven en gastcolleges aan de Universiteit van Tilburg.

Van daaruit voor een Wereldwijde marktleider de complete online marketing met veel succes opgezet (ze zijn zelfs nog steeds klant bij Xvertising Agency) en in 2021 het online advertising bureau Xvertising opgericht dat inmiddels volledig volgepland is tot eind 2024. 

Kortom; ik weet de weg exact te vinden binnen de online advertentie platformen en hoe je de allerbeste campagnes opstelt om aan kwalitatieve nieuwe leads en klanten te komen. 

Spoiler alert; het gaat altijd EERST om kwaliteit en van daaruit bouw je door naar KWAILITATIEVE KWANTITEIT. 

Nu heb ik al deze kennis en ervaring gebundeld in REALTIME modules, cursussen en trainingen om ook jou te helpen zelfstandig winstgevende online advertenties te draaien waarover je 100% zelf in control bent.

Ja, dit wil ik!

Kun jij niet wachten om de baas te zijn over je eigen advertenties? Meld je aan voor het Xpand Program en start jouw route naar winstgevende advertenties!

Eenmalige investering van 973,-